Skip to content

Filter

Prijsrange
2484
Kleur
Categorie
Wijdte
Uitneembaar voetbed

LIANTA

Schoenen van Lianta zijn speciaal gemaakt voor de modebewuste vrouw die zoekt naar comfortabele schoenen. Lianta schoenen zijn dus niet alleen mooi maar zitten ook heel erg lekker. Kies voor kwaliteit uit Portugal, kies voor echt leder en een uitneembaar voetbed: Lianta schoenen.

Lianta schoenen

Schoenen van Lianta zijn speciaal gemaakt voor de modebewuste vrouw die zoekt naar comfortabele schoenen. Lianta schoenen zijn verkrijgbaar in diverse modellen: sneakers, sandalen, korte laarsjes en veterschoenen. Het Portugese merk biedt een stijlvolle collectie schoenen waarbij draagcomfort het uitgangspunt is.

Comfortlijn van Lianta schoenen

De Lianta Schoenen Comfortlijn kenmerkt zich door een goede pasvorm, het gebruik van zachte materialen en een uitneembaar voetbed. Nooit meer vermoeide voeten door een slechte pasvorm, nooit meer een klassiek degelijk schoenmodel, maar altijd ‘in fashion’ met de Lianta schoenen comfortlijn.

Lianta Schoenen; kwaliteit uit Portugal

Een schoen moet niet alleen mooi zijn maar ook lekker zitten! En dat weten ze in Portugal, het land waar schoenen één van het grootste exportproduct is. Daar weten ze wel hoe je goede schoenen moet maken! Vakmanschap wordt generatie op generatie doorgegeven. Dat zie je terug, ook bij Lianta schoenen.

Lianta sneakers

Sneakers van Lianta zitten niet alleen heerlijk ze zijn ook erg fashionable. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, afwerkingen en ondersteunen uw voetbed optimaal. Wat denkt u van een metallic glans of glinstertje op uw nieuwe sneakers? Of een speels verwerkte rits? Lianta schoenen heeft de perfecte sneaker voor u, perfect passend bij uw outfit.

Scherp geprijsd!

Kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs. Dat is wat u van Stef Schoenen kunt verwachten! Zoek niet verder naar uw nieuwe paar Lianta schoenen, wij bieden u de meest concurrerende prijzen. Bij Stef Schoenen kunt u terecht voor de mooiste modellen tegen een scherpe prijs van dit Portugese kwaliteits- schoenmerk: Lianta!

Lianta schoenen online

In de online shop kunt u terecht voor de uitgebreide collectie damesschoenen van het merk Lianta. Lianta schoenen zijn een Portugees kwaliteitsproduct. Zorg dat u ook comfortabel ‘in fashion’ bent met Lianta schoenen.

Liever eerst uw schoenen passen? Bezoek ons dan op de markt.