Skip to content

Filter

Prijsrange
2262
Kleur
Categorie
Wijdte
Uitneembaar voetbed
Toon meer

KIARFLEX

Schoenen van Kiarflex zijn elegant en comfortabel. Kiarflex staat bekend om de ‘Kiarflex flexible construction’ oftwel de flexibiliteit van de schoen(zool). De Kiarflex schoenen worden gemaakt van zacht kwalitatief hoogwaardig leder.

Kiarflex schoenen

Schoenen van Kiarflex zijn elegant en comfortabel. Kiarflex staat bekend om de ‘Kiarflex flexible construction’ oftwel de flexibiliteit van de schoen(zool). Kiarflex schoenen zijn tijdloos en elegant. Deze comfortschoenen zijn verkrijgbaar in diverse modellen: pump, comfortschoen, sneaker, instapper, sandaal, slipper of kort laarsje. Het Portugese merk biedt een elegante collectie schoenen aan waarbij flexibiliteit en draagcomfort het uitgangspunt is.

Elegant en tijdloos

De Kiarflex schoenen worden gemaakt van zacht kwalitatief hoogwaardig leder. Comfort staat voorop bij alle schoenmodellen. Comfort qua pasvorm, comfort qua afwerking, comfort qua flexibiliteit, comfort qua uitneembaar voetbed, etc. Er is ook nagedacht over het eenvoudig aan- en uitdoen van de schoenen, zo zijn er modellen met verstelbare klittenband sluiting, instappers met elastische stukken of slippers.

Kiarflex schoenen; comfort uit Portugal

Het schoenmerk Kiarflex komt uit Portugal. Het land waar ze verstand hebben van comfortschoenen, een gedetailleerde afwerking en goede pasvorm. Kiarflex schoenen zitten heerlijk, hebben een stevige loopzool en zijn nooit uit de mode. Kiarflex schoenen passen altijd!

Kiarflex flexibele constructie

Schoenen van Kiarflex zijn handgemaakt en bieden optimale flexibiliteit en comfort. Dit geeft de drager veel bewegingsvrijheid. Kiarflex schoenen zijn zodanig geconstrueerd dat ze optimale ondersteuning aan de voet bieden en wanneer nodig kan het voetbed worden uitgenomen. De Kiarflex flexibele constructie biedt dames elegantie met comfort.

Scherp geprijsd!

Kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs. Dat is wat u van Stef Schoenen kunt verwachten! Zoek niet verder naar uw nieuwe paar Kiarflex schoenen, wij bieden u de meest concurrerende prijzen. Bij Stef Schoenen kunt u terecht voor de meest elegante modellen van Kiarflex tegen een scherpe prijs!

Lianta schoenen online

In de online shop kunt u terecht voor de uitgebreide collectie damesschoenen van het merk Kiarflex. Kiarflex schoenen zijn elegante Portugees kwaliteitsschoenen voor dames en passen altijd!

Liever eerst uw schoenen passen? Bezoek ons dan op de markt.