Skip to content

Filter

Prijsrange
79109
Kleur
Categorie
Wijdte
Uitneembaar voetbed

GRISPORT

Het toonaangevende Italiaanse merk Grisport levert wandelschoenen, werkschoenen en bergschoenen voor zowel dames als heren. Schoenen van Grisport zijn duurzaam geproduceerd en geven u het comfort dat u verwacht bij het doel waarvoor u ze gebruikt. Of dit nou voor uw werk is of voor een lange wandeling, bij Grisport weten ze waar het om draait. De kwaliteitsschoenen van Grisport bieden niet alleen mooi design en technologische eigenschappen, maar bieden vooral comfort.

Grisport schoenen

Het toonaangevende Italiaanse merk Grisport levert wandelschoenen, werkschoenen en bergschoenen voor zowel dames als heren. Schoenen van Grisport zijn duurzaam geproduceerd en geven u het comfort dat u verwacht bij het doel waarvoor u ze gebruikt. Of dit nou voor uw werk is of voor een lange wandeling, bij Grisport weten ze waar het om draait. De kwaliteitsschoenen van Grisport bieden niet alleen een mooi design en technologische eigenschappen, maar bieden vooral comfort.

Wandelschoenen en bergschoenen van Grisport

Door Grisport ontwikkelde wandelschoenen en bergschoenen, zijn specifiek voor dit doel ontwikkeld. Het is een high performance product dat naadloos aansluit bij uw lifestyle, of u een wandeltocht door de stad of door de bergen gepland heeft, Grisport wandelschoenen en bergschoenen bieden optimaal comfort.

Kwaliteit en loopcomfort van Grisport

Voor het beste loopcomfort heeft Grisport de lederen schoenen uitgevoerd met innovatieve high-performance materialen zoals: sympatex, spo-tex en cambrelle. De zolen van wandelschoenen verhogen behalve goede ondersteuning, demping en grip ook het comfort. Elke schoen wordt volgens de traditionele manier gemaakt met de details van een handgemaakte schoen en voorzien van een uitneembaar voetbed.

Spo-Tex en Vibram

Bij de meeste Grisport schoenmodellen is een Spo-Tex membraan tussen de lagen verwerkt. Dit maakt deze schoen waterdicht en ademend. De Vibram zolen van de Grisport schoenen zorgen voor goede steun, demping en stabiliteit. Welke activiteit je ook gaat doen, Grisport heeft de perfect passende schoen, ook voor u.

Made in Italy

In de loop van de jaren heeft Grisport zich bewezen als toonaangevende fabrikant van wandelschoenen door expertise, technologie, innovatie, onderzoek & ontwikkeling als bouwstenen in het productieproces te verwerken. Grisport is een echt Italiaans merk en ondersteunt dit door het ‘Made in Italy’ label.

Grisport schoenen online scherp geprijsd!

Kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs. Dat is wat u van Stef Schoenen kunt verwachten! Zoek niet verder naar uw nieuwe paar Grisport wandelschoenen, bergschoenen of, wij bieden u de meest concurrerende prijzen. In de online shop kunt u terecht voor een uitgebreide collectie dames- en herenschoenen van het merk Grisport.

Liever eerst uw schoenen passen? Bezoek ons dan op de markt.